Balears sostenibles & Associates

Una visió del que podrien ser i no son le Illes Balears, denunciem el que no hauria de succeir, i donem suport incondicional a les bones pràctiques en tots els camps. Encara que això sigui una pràctica perillosa al nostre país, defenssem la llibertat d'expressió com a única forma de arribar a gaudir de una democràcia plena, sense estar captius dels terroristes econòmics que ofeguen els rebels de la nostra terra. Com deia Ogilvy, la creativitat i genialitat que necessitem, la trobarem molt més facilment entre els rebels, i els inconformistes, que entre la resta.

ELS PROFESSIONALS

tomeu | 26 Agost, 2009 11:01

Després de haver vist als darrers mesos, la inesgotable font de casos oberts per la Fiscalia Anticorrupció dins l’entorn de les nostres Illes, he recordat quan l’any 2003, representants del sector turístic donaven la benvinguda als “professionals” de la cosa. Com que ara, tots ells callen com a ......., em limitaré a recordar algunes de les matèries que es varen solucionar durant el mandat que les urnes els varen atorgar. 1.- El més important de tots, els “professionals” havien d’acabar amb la estacionalitat de la nostra activitat, al 2007 quan varen partir, la realitat és que la temporada ja s’anava fent més curta. 2.- Varen deixar un sector molt més preparat per als esdeveniments que s’aproximaven, procurant evitar l’activitat dels pirates ocasionals i fomentant la qualitat com a objectiu primordial. TURURU! 3.- Varen dur a terme una gestió estricta dels fons públics i fiscalitzaren adequadament el seu ús. Als Jutjats els remet. 4.- Varen ordenar correctament les activitats turístiques, adreçant-les cap a objectius de eficiència i qualitat, valor afegit, i imatge de destinació moderna, implacable amb els desbarats al turista. No riguin, no, que no ha acabat. 5.- Varen evitar la proliferació del tot inclòs, ja que atempta contra els interessos generals, i només beneficia als hotelers. I els propietaris de bars i restaurants fent el mopi! 6.- Varen promoure els sectors més adequats per als interessos generals de les Illes. Com que el Golf només representa un 2% de la mostra i amb menys despesa i més concentrada que d’altres, com el cultural, no era prioritat. Ai senyor! Quines coses hem de veure. Però aquests eren els “professionals”, em podrien explicar “professionals” de què? Mirin, segons quina sigui la seva resposta, igual estem d’acord! Tomeu Amengual i Ventolrà MTA –MBA. Guia Turístic.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb