Balears sostenibles & Associates

Una visiˇ del que podrien ser i no son le Illes Balears, denunciem el que no hauria de succeir, i donem suport incondicional a les bones prÓctiques en tots els camps. Encara que aix˛ sigui una prÓctica perillosa al nostre paÝs, defenssem la llibertat d'expressiˇ com a ˙nica forma de arribar a gaudir de una democrÓcia plena, sense estar captius dels terroristes econ˛mics que ofeguen els rebels de la nostra terra. Com deia Ogilvy, la creativitat i genialitat que necessitem, la trobarem molt mÚs facilment entre els rebels, i els inconformistes, que entre la resta.

Article de EL PAIS just abans de dimitir na Munar.

tomeu | 27 Febrer, 2010 12:03

Article de EL PAIS.

 

 

http://www.elpais.com/articulo/espana/corrupcion/revienta/mapa/politico/balear/elpepiesp/20100206elpepinac_1/Tes

A SENCELLES NING┌ PAGA?

tomeu | 24 Febrer, 2010 12:55

Com a pare de un nin que juga a futbol, estic astorat per el que em diuen que passa al nostre poble, arriben informacions que es repeteixen per distintes fonts, que diuen que al Polisportiu de Sencelles ningú paga per la utilització de les instal·lacions.Això que em semblaria correcte, en el cas que fossin les entitats del municipi, ja no ho acabo de veure tan clar quan es tracta de persones que venen de altres municipis dels voltants, ja que als seus termes municipals els fan pagar, siguin o no siguin residents.Això deu ser per l’excés de tresoreria que té l’Ajuntament no?A més a més, resulta que, com que l’anterior Consistori no va tenir altre idea que construir el nou centre educatiu a sobre el camp de futbol, ara al municipi no en tenim de camp de futbol i hem de anar a jugar allà on ens deixen. SOTA PAGAMENT.      Així tenim que, tothom pot utilitzar les nostres instal·lacions, pistes de tenis, futbol 5, polisportiu, etc. Així com l’enllumenat necessari per a fer-ho al vespre, ja que paguem tots els sencellers, i quan noltros hem de utilitzar les instal·lacions d’altres municipis per a una necessitat peremptòria, causada per la ineptitud de persones concretes, resulta que ens ho cobren si o si.Algú s’ha begut l’enteniment o els representants d’aquest poble no saben defensar els interessos de la ciutadania.És bo d’arreglar el tema de cobrar als que no siguin residents, s’altra tema, el del camp de futbol, ja queden pocs mesos perquè expiri el termini de catorze mesos, al que es varen comprometre davant multitud de pares el avui encara Batlle, i el regidor d’esports conjuntament per a tenir els terrenys de devora la escola llests per a ser donat el vist-i-plau a la Conselleria de Esports.Tots dos de partits que es comprometeren a fer el camp de futbol aquesta legislatura, tots dos mancaran a la seva paraula?Vaja, vaja, dec ser l’únic a qui això no el sorprèn gens ni una mica? Tomeu Amengual i Ventolrà.MDPT UIB           MTA UIB             MBA UIB.

MONËLOGO DEL BUEN MARIDO....

tomeu | 23 Febrer, 2010 10:31
Mi mujer y yo, siempre que salimos, caminamos tomados de la mano...
Si la suelto, se pone a comprar...

Ella tiene una batidora eléctrica, una tostadora eléctrica, maquina de hacer pan eléctrica...
Un día me dijo:
-"Caramba, tenemos un montón de aparatos eléctricos, y no tenemos nada para sentarnos..."
Pensé en comprar una SILLA ELÉCTRICA, pero me contuve...

Yo me casé con "doña Tengo Razón"... Solo que no sabia que su segundo apellido era "Siempre"

Ya hace 18 meses que no hablo con ella... Es que no me gusta interrumpirla....

Tengo que admitir que nuestra última discusión fue culpa mía...
Ella me preguntó:
-"Que estás viendo en la tele...?"
Y yo le contesté:
-"Bastante tierrita..."

En el principio, Dios creó el mundo y descansó...
Creó al hombre, y descansó....
Después creó a la mujer...
Desde entonces ni el mundo, ni el hombre, ni Dios, tuvieron mas descanso...

Un día nuestra cortadora de césped (eléctrica) se estropeó...
Mi mujer me llenaba la paciencia dándome a entender que yo debería arreglarla...
Por mi parte, siempre acababa teniendo otras cosas mas importantes que hacer tipo: lavar el coche, hacer un informe, en fin..., lo que para mi
parecía más importante...
Un día ella pensó un modo de convencerme, muy sutil.
Cuando llegué a casa, me la encontré agachada en el césped, alto, ocupadísima recortándolo con su tijerita de costura...
Eso me llegó al alma..., me emocioné...
Decidí entrar en casa, y volví después de unos minutos, llevándole su cepillo de dientes...
Se lo entregué, y se me ocurrió decirle:
- "Cuando termines con el césped, podrías también barrer el patio..."
Después de aquello, no me acuerdo de nada...
Estoy en blanco....
Los médicos dicen que volveré a andar, pero que cojearé el resto de mi vida... !!!!!

El matrimonio es una relación entre dos personas, en la que una siempre tiene razón, y la otra es el marido

OFERTES DĺALTRES PARTITS.

tomeu | 23 Febrer, 2010 08:25

Això és el que es pot llegir cada vegada que un parla de l’adscripció de una persona provenint d’un altre partit polític, a un altre projecte, amb unes altres sigles.Això senyors meus, també és el lliure mercat, el que possibilita que les voluntats i les idees,- de segons qui eh? No fotem que no tothom és igual, però si que ho son aquells que canvien de sigles amb tanta facilitat -, siguin moneda de canvi, uns per prebendes personals, d’altres per interposats.Els dono exemple de prebendes personals? És molt senzill, quan un és funcionari de base, cosa molt digna, mancaria d’altre, el sou és igualment digne i correspon a les seves responsabilitats, basta idò nomenar com a Gerent al personatge en qüestió, per a aconseguir que la resta de la seva vida, encara que no es mogui del seu lloc de feina i segueixi tenint quasi zero responsabilitats, passa a cobrar ja de forma vitalícia el complement de sou del càrrec de direcció que ha obtingut, com es sol dir, gràcies a la seva mal·leabilitat, vull ser cortès, amb aquells que actuen de bona fe, que algun hi és.Quan algú com ha succeït ara a Sa Pobla, passa a formar part de un partit tan petit, en un municipi tan marcadament dretà com ara Sa Pobla, es poden fer moltes preguntes, però cap d’elles va en funció de l’ajut que poden oferir avui en dia els de Entesa als ex-regidors.Més aviat, va en la línia de saber quines son les prebendes que, bé amb l’ajut del PSOE, bé amb UM, - ja han demostrat els de ENTESA, que tant els hi és, rebre càrrecs de UM que del PSOE -, els poden oferir per després del 2011 en funció dels resultats, bé, això vol dir també que els altres partits de l’arc parlamentari o extraparlamentari, deuen haver de prendre les seves mesures respecte a aquest tipus d’accions, les que pertoquin ara, i les posteriors a prendre en cas d’èxit.Si no ho fan així, ben aviat veuran com els socis de Govern, son els més perillosos a l’hora de poder créixer de forma adequada, i molt més, si només som valents a l’hora de resistir, i la covardia ens menja a l’hora de prendre la iniciativa.Que la saviesa ens atorgui la llum que les ombres de les rancúnies i les enveges ens neguen. Tomeu Amengual i Ventolrà.MDPT UIB           MTA UIB             MBA UIB

Mallorca a principis de 2010

tomeu | 22 Febrer, 2010 18:43

Una succesió de bellíssimes fotografies.

 

http://www.slideshare.net/guest5b4777/2009-se-ha-acabado-feliz-2010-con-musica

1 2 3 4 5 6  SegŘent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb