Balears sostenibles & Associates

Una visiˇ del que podrien ser i no son le Illes Balears, denunciem el que no hauria de succeir, i donem suport incondicional a les bones prÓctiques en tots els camps. Encara que aix˛ sigui una prÓctica perillosa al nostre paÝs, defenssem la llibertat d'expressiˇ com a ˙nica forma de arribar a gaudir de una democrÓcia plena, sense estar captius dels terroristes econ˛mics que ofeguen els rebels de la nostra terra. Com deia Ogilvy, la creativitat i genialitat que necessitem, la trobarem molt mÚs facilment entre els rebels, i els inconformistes, que entre la resta.

ESCLATA LA CORRUPCIË A TURISME.

tomeu | 30 Juny, 2010 09:19

No sabem si trobaran qui va ser, tampoc sabem si arribaran a aclarir com i perquè, tampoc sabem si podran aclarir qui donava les ordres.Però el que si sabem és que un imputat ha confessat, i això ha donat peu als fiscals a obtenir les ordres de escorcoll que donen pas a tot el que succeeix ara, i el que succeirà en poc temps.Els mitjans de comunicació no se’n deixen cap dels membres de la cúpula de Turisme de la darrera legislatura, ara veurem quins d’ells es podrà demostrar que varen fer allò que no els hi era permès de fer.Dos d’ells resulta que han estat també a l’Ajuntament de Sencelles no fa gaire, aniran a veure també els comptes no tancats, les factures no justificades, els diners desapareguts que deia el Batlle Uemita J.C.Verd que hi havia?Qui sap, el que és cert és que, en aquestes altures, ser un bon Misser Administrativista no serà més que un ajut, i ser gendre del perenne President de la CAEB només serveix per a no haver de tornar a fer de mestre, i cobrar els serveis prestats a alguna cadena hotelera, perquè el que es diu solucionar els problemes del sector turístic, tots veiem quins han estat els objectius aconseguits per tota aquesta tropa.I si no, podeu anar a llegir el article ELS PROFESSIONALS, també a aquest mateix bloc, que posa de relleu les seves fites aconseguides. Impressionants.  Tomeu Amengual i Ventolrà                    MTA UIB            MBA UIB            MDPT UIB

ARTICLES AL DIARI SOBRE TURISME.

tomeu | 22 Juny, 2010 10:58

Surten aquests darrers dies noticies als diaris de les Illes amb un hipotètic mateix portaveu que, si fossin certes em semblarien kafkianes, però, com que no és la primera vegada que succeeix una cosa semblant vos diré el que crec.Crec senzillament que no és veritat que el President de la TUI, explicités el que diuen els diaris que va dir, primer, perquè a l’etapa del PdP i durant l’època de la desapareguda ecotaxa, ja vaig ser testimoni personalment del mateix.Conferències on els grans hotelers del sector deien una cosa i als diaris sortien declaracions molt distintes, coses dels periodistes.Però és que ara escriuen que el President de la TUI diu coses tan contradictòries com: 1.-     Els hotelers de les Illes han de oferir més tot inclòs.                                                        2.-     A Cala Millor no hi haurà reserves si tanquen els Bars i Restaurants de la zona en hivern. És clar, si això ho diuen dues persones diferents podem pensar, no estan d’acord amb el model, però si ho diu el mateix, el resultat és, té un trastorn bipolar, i ja dic, dubto molt que això ho hagi dit ell, més aviat crec que algú s’ho ha de fer mirar. Tomeu Amengual i Ventolrà.                       MDPT UIB           MTA UIB             MBA UIB

LA REALITAT DEL SECTOR TUR═STIC AVUI.

tomeu | 20 Juny, 2010 17:10

Voleu Saber quina és? Idò no seré jo qui repeteixi ara i avui  el que duc anys dient a qui volgués escoltar.No seré jo qui doni la solució, no em paguen per fer-ho.Tampoc seré jo qui es xapi la cara, una vegada més, per defensar els que no es volen defensar per si mateixos, ja no em queden galtes per oferir, de tant que han rebut per fer el que era deure d’altres, i la obligació de tants que segueixen amagant el cap sota terra.Qui vulgui saber com està el sector turístic avui, no té més que mirar els diaris i veure, en ple mes de Juny, les ofertes dels hotels per tota Mallorca, no té més que anar a les zones tradicionalment turístiques i sentir els plors i gemecs dels bars i restaurants, quants de treballadors menys hauran contractat?I després, quan vulguin, posem a sobre la taula les possibles alternatives, la meva ja fa més de tres anys que hi és, i en tot aquest temps no he vist a ningú que faci altra cosa que criticar sense aportar solucions.Qui vulgui fer alguna critica, que la faci després de haver posat una alternativa a sobre la taula. La resta no val, és de tramposos i de incapaços.Ara bé, soc ben conscient que tot sol no arribarem més lluny, però també soc ben conscient que amb una tropa de covards només s’aconsegueix donar ales als que suren i suquen on la foscor i la covardia fan el seu Agost.Com va dir aquell, doneu-me una dotzena de lleons i convertiré un ramat d’ovelles en la tropa que conquerirà tots els seus objectius. On son? Tomeu Amengual.

IncreÝbles fotos de l'erupciˇ del volcÓ de IslÓndia.

tomeu | 03 Juny, 2010 05:42

Volcan de Islandia
http://www.boston.com/bigpicture/2010/04/more_from_eyjafjallajokull.html

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb