Balears sostenibles & Associates

Una visió del que podrien ser i no son le Illes Balears, denunciem el que no hauria de succeir, i donem suport incondicional a les bones pràctiques en tots els camps. Encara que això sigui una pràctica perillosa al nostre país, defenssem la llibertat d'expressió com a única forma de arribar a gaudir de una democràcia plena, sense estar captius dels terroristes econòmics que ofeguen els rebels de la nostra terra. Com deia Ogilvy, la creativitat i genialitat que necessitem, la trobarem molt més facilment entre els rebels, i els inconformistes, que entre la resta.

L’EXIT DEL MALLORCA DIUMENGE PASSAT.

tomeu | 31 Agost, 2010 08:53

El vertader èxit el se poden repartir a parts iguals els jugadors i el cos tècnic, ja que sense una aposta decidida per joves del planter, aquest podia no haver-se produït.La motivació i ganes que varen demostrar a sobre la gespa els joves de les Illes, varen poder demostrar que un neòfit ben motivat pot fer-li la vida impossible a un crack com en C. Ronaldo, o que al·lots que no han tingut gaires minuts a Primera Divisió poden estar a la altura de molts futbolistes que duen anys a la mateixa.Què vull dir amb això, doncs que està més que justificada la creació del Centre de Tecnificació de Futbol que venc promocionant en aquests foros, i que donaria moltes més oportunitats als nostres fills de les que ara tenen, un aplaudiment ben fort per al Mallorca de diumenge, per entrega, per il·lusió i per resultat, aquesta serà una campanya dura, però amb la meitat de la motivació de diumenge passat la poden salvar sense massa engoixa.El deure de Laudrup i el seu equip tècnic, però també el de la afició serà aconseguir això. Tomeu Amengual i Ventolrà.

FESTES DE S'EMBALAT 2010 VISTES DE CA NOSTRA.

tomeu | 29 Agost, 2010 13:40

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=cFFiGJYMJa0

 

DESCENS DEL COMERÇ I INCREMENT DE LA DESPESA TURISTICA EL MATEIX MES?

tomeu | 29 Agost, 2010 10:21

Això A les Illes Balears és la quadratura del cercle, que algú ens ho expliqui, a la mateixa plana, gairebé tots els mitjans de comunicació escrits ens regalen amb dues notícies que a mi em semblen oposades en el seu mateix concepte.La primera és que les Balears registren el mes de Juliol un descens de la despesa en el comerç minorista de un 4,7%, ja n’hi ha, amb un descens de la ocupació del 1% més o menys, això és quelcom que resulta absolutament normal en un entorn on, a més a més, el tot inclòs no només creix, també el volen imposar a zones històricament de un mig alt poder adquisitiu.Però és que a la mateixa vegada ens regalen amb una perla que no té per on agafar-la, resulta que ens diuen que la despesa dels turistes aquest mes de Juliol ha pujat una mica més del 10%, ara ja m’he perdut, i això com s’explica en l’entorn de les Illes Balears, o les xifres son falses, o els portaveus diuen mentides o jo no tinc ni pu.. idea de com funciona l’economia a les Illes.Que també pot ser, no dic que no, però no em sembla a mi que sigui el cas, potser algú, eminent economista, ens pugui amb el seu comentari explicar aquestes dades tan contraposades.En tot cas, avui llegeixo als diaris una notícia que ve carregada de raó, però al mateix temps amb un contingut totalment fals.Diu: De la crisi o sortim tots o no surt ningú,  Una veritat com un temple, però que ve precedida de uns fets que amaguen una trista realitat, fins a dia d’avui, les úniques mesures de un cert contingut en front a la crisi, han estat de rebaixa del mercat laboral i desprotecció cada vegada major dels treballadors, algú s’atreveix a dir el contrari? No em posin el tema de l’IVA com a mesura als empresaris, que això ho paguem els que anem a comprar qualsevol servei, no els que els venen.                                               Tomeu Amengual i Ventolrà                        MDPT UIB           MBA UIB             MTA UIB

LLIÇONS DE ZEN. ( amb anglès) Molt bo.

tomeu | 27 Agost, 2010 07:28
1
.  Do not walk behind me, for I may not lead. Do not walk ahead of me, for I may not follow. Do not walk beside me for the path is narrow.. In fact, just piss off and leave me alone.

2.  Sex is like air. It's not that important unless you aren't getting any.

3.  No one is listening until you fart.

4..  Always remember you're unique
- just like everyone else.

5.  Never test the depth of the water with both feet.

6.  If you think nobody cares whether you're alive or dead, try missing a couple of mortgage payments.

7. Before
 you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile away and you have their shoes.

8.  If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

9.  Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day.

10. If you lend someone £20 and never see that person again, it was probably well worth it.

11. If you tell the truth, you don't have to remember anything.

12. Some days you are the dog
,  some days you are the tree.

13. Don't worry; it only seems kinky the first time.

14. Good judgment comes from bad experience ... and most of that comes from bad judgment.

15. A closed mouth gathers no foot.

16. There are two excellent theories for arguing with women. Neither one works.

17.. Generally speaking, you aren't learning much when your lips are moving.

18. Experience is something you don't get until just after you need it.

19. We are born naked, wet and hungry, and get slapped on our arse ... then things just keep getting worse.

20. Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.

NINGU HAURIA DE VEURE UN PERILL.

tomeu | 25 Agost, 2010 17:23

Avui m’he trobat amb un seguidor d’aquests foros, i m’ha sorprès la seva benvinguda, primer perquè no ens coneixíem d’abans, i segon per el contingut del que m’ha dit.Et conec perquè tu ets el que està posant nerviosa a la Gent amb tot aquest tema que estàs comentant als foros, allà on no xerrem d’altres coses que dels partits de futbol de la categoria.El primer que li he dit era a veure si havia posat, a part de alguns vídeos com a mínim curiosos, que per cert varen tenir molt d’èxit, quan escrivia alguna cosa que no fos estrictament de futbol, més concretament, dels temes que a tots els pares ens preocupen i moltes vegades, alguns es prenen amb resignació.Ha hagut d’admetre que no, i desprès m’ha fet la reflexió a sobre que alguns es podien estar posant nerviosos, a la qual cosa li vull respondre també per escrit, ja que em sembla que seria bo per a tots que s’entengui bé el que estic proposant, i desprès els que els faci mal la panxa, ja tots sabrem perquè.Els equips normals, és a dir el 99% dels equips de les nostres Illes, no es poden permetre ni professionals ni instal·lacions de alta tecnificació, una vegada dit això, hem de entendre que a més a més és impossible que les tinguin, dit això, també hem de ser conscients que això costa una quantitat de diners que no son fàcilment justificables si no és per benefici comú, és a dir, per a tots els equips que es volguessin adherir.I això és precisament el que estic proposant, que tots els equips de les Illes poguessin adherir-se, comptar amb un seguiment i recolzament per part de personal altament qualificat i amb tècniques de Primera Divisió per a millorar el futbol base de les Illes, quin entrenador no està disposat a millorar i a rebre ajuda dels millors? Si n’hi ha que ho dubto, no serveix.I quin executiu de Club de futbol no està disposat a rebre sense cost addicional, les millors tècniques per als seus jugadors, si n’hi ha, que no ho crec, tampoc serveix.I quin pare no desitja que els seus fills no puguin demostrar el millor de si mateixos, sigui aquest el que sigui, sense por de no poder exercir suficient influència als cercles on avui en dia prenen decisions, en un cercle que tots sabem molt tancat i mogut per determinats interessos? Això tampoc serveix. Tomeu Amengual.
1 2 3 4  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb