Balears sostenibles & Associates

Una visiˇ del que podrien ser i no son le Illes Balears, denunciem el que no hauria de succeir, i donem suport incondicional a les bones prÓctiques en tots els camps. Encara que aix˛ sigui una prÓctica perillosa al nostre paÝs, defenssem la llibertat d'expressiˇ com a ˙nica forma de arribar a gaudir de una democrÓcia plena, sense estar captius dels terroristes econ˛mics que ofeguen els rebels de la nostra terra. Com deia Ogilvy, la creativitat i genialitat que necessitem, la trobarem molt mÚs facilment entre els rebels, i els inconformistes, que entre la resta.

I CONGR╔S ESPANYOL DE DRET DEL TURISME.

tomeu | 29 Octubre, 2010 18:48

Ja que no he pogut formular les preguntes que tenia al fòrum, i fent cas del que m’ha demanat el moderador, les remet en format electrònic per al seu re-direccionament als interessats, tot després de donar l’enhorabona per la claredat de les seves exposicions, intentaré fer el mateix.                  Sr. Sebastià Escarrer, la seva reflexió a sobre la LAU és probablement molt encertada, però al mateix temps que es queixa de l’absurd increment residencial de la darrera dècada en un entorn com el de les Illes Balears, també podria recordar que molt del mateix ha estat realitzat per constructores dels grups hotelers, o que, per exemple, no deien res mentre es planificaven aquestes mesures urbanístiques, deixant per als grups d’esquerra més proteccionista, la defensa del territori, o mentre el PGOU de Palma intentava canviar la fesomia de la Platja de Palma sense anar més lluny. NO vostè tot sol, no únicament el seu grup, els grans hotelers en general.           Sr. Cladera, l’enhorabona per ser l’únic a tenir en compta el cost social de la minva de la activitat turística, les canes es veu que atorguen saviesa i sobre tot llibertat, molt valenta la seva afirmació de manca d’adequació de la infrastructura turística privada a l’esforç públic, ja em permetrà de citar-lo? Moltes de gràcies.          Sra. Pol, benvolguda ex companya d’estudis, magnífica intervenció, però com que ningú t’ha respost a la teva pregunta de què poden fer els hotelers individuals no internacionalitzats en contra de l’excessiva concentració del poder de negociació en mans dels grans grups de distribució, ho faré jo, només vos queda la potenciació del destí, la diferenciació del destí i una diferenciació del vostre producte dins l’entrellat del mateix, i per això haureu de crear un ens que defensi els interessos dels destins a Brussel·les en front del Lobby de TTOO, del STOA que fins ara ha fet de les directives europees el que li ha vingut en gana.           Sr. Piñero, com que jo soc dels que va assistir a la trista representació fa anys al Palas Atenea, agraeixo molt el canvi de discurs, però la pregunta va per vostè especialment, quan comenta que s’ha de fer ja la regulació del canvi d’ús – perquè el PP no la podrà fer segons vostè – i seguint el seu exemple, vol el canvi d’ús i esponjament per al bloc d’apartaments ple d’immigrants que té front al seu hotel? O el vol per canviar l’ús del seu hotel i afegir més oferta extrahotelera al greu problema que vostè també denuncia, no m’ha quedat clar.                       Sr. Mesquida, jo si que entenc què vol dir canvi de model, segons la meva humil percepció, vol dir que s’han d’afegir nous atributs a la marca Illes Balears, s’ha de complementar allò en el que som forts, i sobre tot, s’ha de defugir de deixar en mans dels grups de distribució la imatge de les Illes. Si, ja sé que no és fàcil, però és que si ho fos segurament ho podria fer qualsevol, inclòs un pobre Guia Turístic de les Illes Balears, però per això els tenim a vostès, grans teoritzadors que, sense cap mena de dubta sabran treure el carro del lloc on la desregulació americana ens ha ficat a tots i, per el que sembla, la Unió Europea segueix en tanta de il·lusió com si no hagués passat res.                                  Haurem de començar a apuntar els canons de les escopetes cap els llocs on els tafurs es senten lliures de les pressions del poble.                          Salut i moltes de gràcies.                    Tomeu Amengual i Ventolrà               MDPT UIB           MTA TURISME SOSTENIBLE                 MBA MARKETING                GUIA DE LA CAIB.              

 

LES MATEMATIQUES HO EXPLIQUEN MOLT, PERĎ QUE MOLT B╔.

tomeu | 23 Octubre, 2010 11:48

Muy, pero que muy bueno.

MAS QUE BUENO ES REAL.


Alguna vez te has preguntado...

¿Qué significa 100%?

¿Qué es dar MÁS del 100%?

¿Alguna vez te has preguntado cómo son esas personas que dicen que dan MÁS del 100%?

Todos hemos asistido a reuniones en las que alguien nos ha pedido que demos MÁS del 100%.

¿Qué te parece alcanzar el 103%?

¿De qué está compuesto el 100% en esta vida?

A continuación figura una simple fórmula matemática que puede que te ayude a responder a estas preguntas:

SI:

A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z

equivale a los siguientes números:

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27

Entonces…

T-R-A-B-A-J-A-R
21+19+1+2+1+10+1+19 = 74%

S-A-B-I-D-U-R-I-A
20+1+2+9+4+22+19+1 = 78%


D-E-C-I-S-I-O-N
4+5+3+9+20+9+16+14= 80%

 
I-N-I-C-I-A-T-I-V-A

9+14+9+3+9+1+21+9+23+1= 99%


D-E-S-E-M-P-E-Ñ-O

4+5+20+5+13+17+5+15+16 = 100%

 
 
L-A-M-E-C-U-L-O-S

12+1+13+5+3+22+12+16+20 = 104%


I-N-Ú-T-I-L-E-S

9+14+22+21+9+12+5+20 = 112%


M-E-N-T-I-R-O-S-O-S

13+5+14+21+9+19+16+20+16+20 = 153%

 
C-H-U-P-O-P-T-E-R-O-S-O-S

3+8+22+17+16+17+5+16+20+16+20 = 160%

 
S-I-N-V-E-R-G-U-E-N-Z-A-S

20+9+14+5+19+7+22+5+14+27+1+20 = 163%

 
 
MORALEJA


En base a esta teoría, podemos afirmar, que es matemáticamente cierto que en algunas empresas:

No es aconsejable
TRABAJAR, tener SABIDURÍA,  tener DECISION e INICIATIVA,  y un buen DESEMPEÑO, porque solo te llevan como mucho al 100%, y están más valorados los LAMECULOS,INÚTILES, MENTIROSOS,CHUPOPTEROS ySINVERGUENZAS; porque sobrepasan con creces el 100%.

MATIES VALLES A SOBRE FLUXA.

tomeu | 17 Octubre, 2010 07:08

Diu l’excel·lent periodista al seu article d’avui, que el Sr. Fluxà hauria de apaivagar les seves ínfules redemptores degut a la imputació de un ex-empleat seu, concretament el Sr. Alabern.Primer de tot, vull deixar constància de la meva incredulitat a sobre el contingut del discurs fins que no hagi tingut accés al mateix, la experiència és un grau, i després de haver vist com al darrer PdP els diaris falsejaven la realitat dels discursos duts a terme per Escarrer i d’altres, i en canvi, silenciaven les afirmacions penalment punibles de un altre membre del sector hoteler, que volen que els digui, no els me crec quan parlen de segons qui o segons què.En tot cas, independentment del contingut del discurs, el Sr. Vallés fa un paral·lelisme que a mi em resulta curiós, Argumenta la seva capacitat de denúncia de determinades actuacions en virtut de la implicació de un ex-empleat en les mateixes, com si el citat individu no tingués capacitat individual de decidir.A les empreses els departaments de intervenció existeixen per alguna cosa, i a les del Sr. Fluxà, jo9 que soc bon coneixedor del sector, l’hi puc assegurar que no els tremola sa mà a l’hora de tallar caps, és la seva feina, com la del Dep. De Recursos Humans és la de trobar els més capacitats per a fer les tasques a encomanar, no la de examinar les conviccions ètiques de ningú, aquestes es suposen, i es controlen, amb nivells de decisió, amb controls de despesa, amb controladors que no poden ser ni penalitzats ni gratificats per aquells que han de ser controlats, ens entenem?Si vol que critiquem alguna cosa del discurs que ha sortit als diaris, que no dic que sigui el real, si l’hi puc dir que trobo a faltar una reflexió a sobre el paper que les mateixes institucions del sector privat tenen en tot aquest entramat de corrupció, i ja que duc tants d’anys en això del Turisme no fa falta que m’estengui gaire perquè tothom al sector pugui saber de qui, i de què estic xerrant, no fan falta més detalls, tots sabem el que hi ha, i potser que en breu també arribi als tribunals, coses que té el no tenir res a perdre, i l’atac a la dignitat de la Gent sempre té el seu preu. Jo ja he pagat el preu de l’inconformisme mil vegades per sobre el seu valor, veurem si la resta pagarà la seva factura amb la mateixa dignitat que he demostrat jo. Tomeu Amengual i Ventolrà.Màster Oficial en TurismeMàster Sostenibilitat del TurismeMàster en Marketing.Guia Oficial de la CAIB.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb