Balears sostenibles & Associates

Una visiˇ del que podrien ser i no son le Illes Balears, denunciem el que no hauria de succeir, i donem suport incondicional a les bones prÓctiques en tots els camps. Encara que aix˛ sigui una prÓctica perillosa al nostre paÝs, defenssem la llibertat d'expressiˇ com a ˙nica forma de arribar a gaudir de una democrÓcia plena, sense estar captius dels terroristes econ˛mics que ofeguen els rebels de la nostra terra. Com deia Ogilvy, la creativitat i genialitat que necessitem, la trobarem molt mÚs facilment entre els rebels, i els inconformistes, que entre la resta.

PREOCUPACIË ALS CAMPS.

tomeu | 22 Desembre, 2010 09:14

Els darrers dies he pogut sentir molts comentaris als distints camps de futbol de les Illes, referent a l’impacte de la entrada del Mallorca en les categories inferiors amb força. De fet, gairebé tots ells coincidien en pronosticar que molts equips de les categories més competitives quedarien molt tocats, i no van mancats de raó. Una de les coses que s’han de tenir en compte és el nivell de competició, els jugadors no es fan si no hi ha un nivell de competició adequat, o al manco no es fan amb la mateixa facilitat, i per un altra banda, i tots els directius i entrenadors de futbol m’entenen quan dic això, el darrer que vol un club és veure com els lleven de les mans els jugadors que semblen tenir més projecció, per moltes de raons, i totes elles comprensibles.Per això, crec que ja està calant amb força la proposta del CTF que venc defensant d’aquest Bloc, ara ja son els directius dels Clubs de futbol els que hi veuen les avantatges al projecte, un projecte fet amb objectius comuns, i per a ser posat a la disposició de tots els clubs de futbol base de les Illes.Una forma de evitar que la potència de un equip de Primera Divisió, que legítimament intenta cobrir els seus objectius, esclafi les expectatives dels Clubs de futbol base de les Illes, i el que és pitjor, de molts de futbolistes que podrien anar més endavant de no existir el coll de botella que, inevitablement es formarà a partir de la propera temporada.El projecte és per fer-ho amb celeritat, tenim els professionals, tenim la matèria prima, sabem que els mallorquins i illencs en general som una raça de campions, perquè no aprofitar-ho? Qui i de què tenen por?Només fa falta una mica de valentia política, si, ja sé, valentia o coratge i política son dues paraules antagòniques, però això és per que ho consentim entre tots, comenceu a dir-li als polítics allò de: Menys paraules i més fets, i veureu si acaben espolsant. Tomeu Amengual i Ventolrà.

┐A- POLITICO O B- CONTROLADOR?

tomeu | 05 Desembre, 2010 11:38

Si te equivocas en tu trabajo:                   A.- No pasa nada, pero cientos de personas se quedan sin trabajo    B.-  Mueren cientos de personas.             Si no acudes a tu trabajo:     A.- No pasa nada, ¿a quien le importa?  B.- Visto lo visto, te pueden meter en la cárcel.                             Si hay crisis:        A.- Primero te subes el sueldo y después te lo bajas un 5%.                 B.-  Te intentan bajar un 35% +- el sueldo.       Si dices algo en público:                 A.- Las promesas electorales están para incumplirlas.       B.- Te exigirán que cumplas lo pactado.            Si no tienes ni el graduado escolar:                  A.- No pasa nada, todos pueden ser políticos basta con……                          B.- Ni lo sueñes, solo para gente muy preparada.                Si hay paz sindical:                A.- Disparas con pólvora de Rey. Verbigracia: pagan los demás.                  B.- No has sacado suficiente. Podemos hacer palanca con la oposición.        Si sucede una desgracia:       A.- No podemos conducir por ti.    B.- Informe, expediente, quizás a casa para siempre.                   Intentas defender el interés general:       A.- Nunca llegarás a nada, en ningún partido.           B.- No sirves para el sindicato, pero eres controlador.                                  Siendo funcionario, estás de alto cargo dos años o más:    A.- Al acabar, cobras de por vida el suplemento por haber sido nombrado a dedo.                  B.-  No pasa nada, vuelves a tu puesto de trabajo, con algunos enemigos más de los que tenías.                                     Ostentas altos cargos:           A.- Al acabar, los sigues cobrando durante un tiempo, según cuáles, con derecho a pensión máxima por solo siete años de cotización.                 B.-  Cobras lo que te toque mientras los ejerces.                                                                                        Y ahora unas pocas consideraciones al respecto de la última crisis, que yo mismo como tantos otros he padecido, con dos niños y una anciana.La repetición incesante por los altavoces de los aeropuertos de los mensajes de descargo de AENA e inculpación de los controladores no exime a AENA de ninguna responsabilidad, que repita AENA contra quien le dé la gana.   La responsabilidad de esta situación no es exclusiva de este Gobierno, la comparten todos desde el 80 hasta hoy, en mayor o menor medida, pero todos sin excepción. Si yo fuera controlador, con patatas se iban a comer estos politicuchos las amenazas y las militarizaciones.  Lamento profundamente no tener más poder de negociación para poder defenderme mejor de los políticos vendidos a los intereses de los poderosos, incluso después de una grave crisis del sistema neoliberal, que los políticos europeos parecen querer reproducir en Europa.               Cuando los políticos eliminen todos los derechos adquiridos por sus colegas, tanto de la administración estatal como autonómicas, las prebendas que se han auto-otorgado, por ocupar simplemente un cargo digitado, me plantearé si el resto de los mortales debemos renunciar a alguno de los derechos que tanta sangre costaron a las generaciones pasadas, hasta entonces, todos son unos sinvergüenzas.                   Bartomeu Amengual i Ventolrà.              43.004.940T  Por si alguien quiere encontrarme.     

EL MALLORCA ANUNCIA LA POSADA EN MARXA DEL SEU CTF.

tomeu | 02 Desembre, 2010 15:23

Que el CTF era una necessitat ho posa de relleu la rapidesa amb la qual el Mallorca s’ha fet seva la iniciativa, de res, però em penso que la proposta anava més enllà i no només per satisfer els interessos de un club de futbol, més aviat de tots els joves del futbol balear.Per això continuaré fent les passes necessàries per a que el Mallorca tingui tots els drets que li pertoquin, però vigilant que els drets dels joves del futbol base de les Illes no es vegin de cap forma menyspreats per els antics i antiquats sistemes de control de les possibilitats dels nostres fills, nebots, cosins i demés.                     Ah! I com que ningú m’ha agraït res, ja dic jo que no fa falta.                      Tomeu Amengual                              Futbolista.                              
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb