Balears sostenibles & Associates

Una visiˇ del que podrien ser i no son le Illes Balears, denunciem el que no hauria de succeir, i donem suport incondicional a les bones prÓctiques en tots els camps. Encara que aix˛ sigui una prÓctica perillosa al nostre paÝs, defenssem la llibertat d'expressiˇ com a ˙nica forma de arribar a gaudir de una democrÓcia plena, sense estar captius dels terroristes econ˛mics que ofeguen els rebels de la nostra terra. Com deia Ogilvy, la creativitat i genialitat que necessitem, la trobarem molt mÚs facilment entre els rebels, i els inconformistes, que entre la resta.

PROJECTE DEL CTF. LLEST PER INICIS DE 2012.

tomeu | 28 Gener, 2011 08:31

Si no hi ha res de nou, aconseguiré que al manco un partit polític dels que es presenten a les eleccions, dugui al seu programa electoral, la creació del CTF, no diré aquí el nom del partit, perquè aquest no és lloc per fer política, el que si vull fer és encoratjar a tots els pares i mares de nins que juguen a futbol a incorporar aquesta necessitat al seu ideari.I que cadascú en el seu entorn, en faci gala de donar suport a la seva creació, així cap partit polític es podrà oposar, ni es farà política amb el futur dels joves, cosa que detesto.Per una senzilla raó que tots coneixem, l’esport és una excel·lent forma de enfilar la maduresa.Que ningú no s’enganyi, el CTF no formarà estrelles, les descobrirà, serà una plataforma immillorable per als nostres joves, però només arribaran aquells vertaderament dotats.Al mateix temps, també tots els pares i mares heu identificat un greu problema, que el mon del futbol és molt tancat, i és així, i les coses entre els que hi viuen d’això, no sempre obeeixen als millors paràmetres per a la formació, i per als joves, i així és com seguiria si no ho solucionem amb el CTF.El CTF serà bo per al Mallorca, bo per el Atco. Baleares, bo per a tots els Clubs, i sobre tot, bo per a tots els joves, que veuran com el coneixement de les seves habilitats no queda tallat per el control de ningú a sobre la confecció de una selecció, o les relacions que puguin tenir uns o altres entre si, o els favors que es deguin entre ells, que no sempre és així, però tots sabem que passa.Conec molts de joves de la meva quinta que haguessin pogut molt més dalt que els que hi varen arribar, i no va ser el meu cas, la Tercera era un lloc adequat per a mi, però el cas és que varen arribar altres, voleu que això es perpetuï?Entre tots podem tenir el CTF en marxa per inicis del 2012, i les instal·lacions per finals del mateix any, ens hi posem?                    Salut i sort a tots.                                       Tomeu Amengual.

IN MEMORIAM MIQUEL MORELL.

tomeu | 23 Gener, 2011 16:34

Aquest divendres passat ens ha deixat un dels més coneguts Guies de Mallorca, no sempre vàrem estar d’acord, el contrari hagués resultat difícil, ja que tots dos érem i som persones de caràcter fort i poc proclius a donar el braç a torça.Ja sia per l’experiència acumulada, ja sia per l’esdevenir dels fets, en Miquel i jo havíem arribat a conclusions molt semblants, que poguérem comentar fa molt poc temps, en la darrera ocasió que, desgraciadament vaig tenir de trobar-me amb ell, perquè ens situem, tot i la seva edat, seguia formant-se en l’àmbit de la nostra maltractada professió, i en aquest àmbit sempre ens solíem trobar.Les coses que vaig sentir d’en Miquel, no sortiran ja de jo, les paraules que ell em va transmetre em varen clarificar moltes de coses, que no per sospitades, deixaven de necessitar de la confirmació d’algú que, tot i les seves discrepàncies passades, era capaç de fer-te arribar els seus pensaments tan clarament i sense embuts.Tant de bo, el destí li hagués donat la oportunitat de dir aquestes paraules abans i als llocs adequats, potser ara els Guies no es trobarien en la situació que es troben, però íntimament sento que el bé que em varen fer, personalment, no necessito compartir-lo ja amb ningú, sobre tot, perquè en Miquel no hagués volgut que les digués ningú que no fos ell, i redeu, no seré jo qui trairà ni ara ni mai, l’esperit d’un tipus coratjós com era en Miquel.Que trobi la pau i el descans que tots els lluitadors es mereixen. I per la seva família el meu condol més sentit.  Tomeu Amengual i Ventolrà.Guia Turístic. 

EL PSM APOSTA FORT PEL TURISME.

tomeu | 22 Gener, 2011 18:04

Al Consell de Direcció Política d’avui dia 22 de Gener del 2011, i després de molts d’anys de feina sense descans, sembla que a la fi el PSM ha decidit fer cas de les reivindicacions del sector més combatiu en aquest tema dins el partit.I tant les intervencions del seu Secretari General Biel Barceló, com les de Pere Sampol, Senador, o les del Conseller de Medi Ambient i Mobilitat, han anat en el mateix sentit, li donarem al Turisme la importància que té, tot seguint el model del PSM a les seves propostes i a la concreció de les mateixes.En quina mesura? Com es farà tot això visible als propers comicis? Com es desenvoluparà aquest canvi de actitud? Tot això es veurà en els propers tres mesos, però el que és clar és que res no serà ja igual, i si la aposta que ells mateixos s’han encarregat de enunciar, no és només de “boquilla”, podríem estar davant el fet més important per a la indústria més important d’aquesta benvolguda terra nostra.Que un partit polític de Gent Honrada, de Gent Treballadora, de Gent Compromesa, i amb un projecte de país respectuós amb el Medi Ambient, Protector del Patrimoni i arrelat a la nostra terra, prengui seriosament el relleu d’altres partits que o no han canviat res, o el que han fet en alguns casos ha estat gestionar una mort lenta del model o senzillament empitjorar-lo a marxes forçades.El PSM està d’enhorabona, i el nostre país també.  Tomeu Amengual i VentolràCoordinador Turisme PSM.

QU╚ FER AMB LĺEDIFICI DE GESA?

tomeu | 17 Gener, 2011 08:20

Doncs és molt senzill, ara que ja és de propietat municipal, es pot fer annex a l’estructura del PALAU DE CONGRESSOS i l’hotel que l’acompanya, es pot fer un CONDOTEL, de nova creació, és a dir generador de llocs de feina i de flux de capital al mateix temps, no com el que volen alguns hotelers que és precisament el contrari, fuga de capitals i destrucció de llocs de treball.D’aquesta forma es podrien matar varis peces de una vegada, el projecte de gestió seria molt més atractiu per la iniciativa privada, ergo l’Ajuntament no hauria de posar diners, ni el Govern, i es podrien destinar tots aquests a minvar els efectes de la crisi entre els nostres ciutadans, que no es poc.I a la vegada, es podria arribar a un acord amb NUÑEZ Y NAVARRO, perquè fos la seva constructora la que executés les obres de reforma evitant haver de pagar la indemnització per la permuta del solar.Tothom vol un enteniment abans que un plet als tribunals, i més amb els temps que corren.De res, a veure quan comencem a apreciar el que tenim al costat en lloc de creure que tot el que ve de fora és millor.                                                 Tomeu Amengual i Ventolrà                                           MDPT UIB    Direcció i Planificació Turisme.                                   MTA   UIB    Turisme Sostenible.                                  MBA   UIB    Marketing.                                     

Bones i males prÓctiques dels entrenadors.

tomeu | 02 Gener, 2011 10:02

En aquest video podeu observar el que s'ha de evitar quan un intenta motivar, encoratjar, ensenyar.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Jrecn-NIm3w&NR=1

 

I també el que s'hauria de evitar, l'única pega és que està en anglès, però bé, sentint el narrador, la vocalització és més que correcta per una comprensió per part dels estrangers.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb