Balears sostenibles & Associates

Una visiˇ del que podrien ser i no son le Illes Balears, denunciem el que no hauria de succeir, i donem suport incondicional a les bones prÓctiques en tots els camps. Encara que aix˛ sigui una prÓctica perillosa al nostre paÝs, defenssem la llibertat d'expressiˇ com a ˙nica forma de arribar a gaudir de una democrÓcia plena, sense estar captius dels terroristes econ˛mics que ofeguen els rebels de la nostra terra. Com deia Ogilvy, la creativitat i genialitat que necessitem, la trobarem molt mÚs facilment entre els rebels, i els inconformistes, que entre la resta.

El Arsenal se'n dur un jove de 16 anys cap a Angleterra.

tomeu | 23 Febrer, 2011 08:51

Fixau-vos bé al final de s'article, els diners que es comencen a veure a partir de la signatura del primer contracte, i així sabreu perquè hi ha tanta gent interessada en monopolitzar les carreres dels futbolistes joves.

Per això mateix, el CTF és una necessitat.

 

http://www.elpais.com/articulo/deportes/Toral/prefiere/ser/Harper/elpepudep/20110222elpepudep_8/Tes

Declaracions de Xavi del Barša. Fa sis anys.....

tomeu | 14 Febrer, 2011 12:22

http://www.elmundo.es/elmundodeporte/2011/02/11/futbol/1297418515.html

ESTALVIA BENZINA - AHORRA GASOLINA.

tomeu | 10 Febrer, 2011 13:10

El autor de este texto trabaja en una refinería desde hace 31 años. Así que puede usted tomar en serio los trucos que a continuación expone para aprovechar al máximo su combustible y, por consiguiente, su dinero. Esperamos que le sean provechosos.

> 1er Truco: Llenar el depósito por la mañana temprano.La temperatura ambiente y del suelo es más baja. Todas las estaciones de servicio tienen sus depósitos bajo tierra. Al estar más fría la tierra, la densidad de la gasolina y del gasóleo es más pequeña. Al contrario pasa durante el día, que la temperatura del suelo sube, y los carburantes tienden a expandirse. Por esto último, si usted llena el depósito al medio día, por la tarde o al anochecer, el litro de combustible no será un litro exactamente.

> En la industria petrolera, la gravedad específica y la temperatura de un suelo, juegan un papel muy importante.

> Donde yo trabajo, cada carga de combustible en los camiones es cuidadosamente controlada en lo que respecta a la temperatura. Para que cada galón vertido en la cisterna del camión sea exacto.

> 2º Truco: Cuando llene el depósito, no apriete la manilla del surtidor al máximo.

> Según la presión que se ejerza sobre la manilla, la velocidad del surtidor puede ser lenta, media o alta. Elija siempre el modo más lento y ahorrará más dinero.
> Al surtir más lentamente, se crea menos vapor, y la mayor parte del vertido se convierte en un lleno eficaz. Todas las mangueras surtidoras devuelven el vapor a al tanque.
> Si llenan el depósito apretando la manilla al máximo un cierto porcentaje del precioso líquido que entra en el depósito se transforma en vapor y vuelve por la manguera del surtidor al depósito de la estación. Con lo cual, consiguen menos combustible por el mismo dinero.

> 3er Truco: Llenar el depósito antes de que este baje de la mitad.
> Mientras más combustible haya en el depósito, menos aire hay en el mismo. El carburante se evapora más rápidamente de lo que usted piensa.
> Los grandes depósitos cisterna de las refinerías tienen techos flotantes en el interior, manteniendo el aire separado del combustible, con el objetivo de mantener la evaporación al mínimo.

> 4º Truco: No llenar el depósito cuando se están rellenando los tanques de la gasolinera ni inmediatamente después.

> Si llega usted a la estación del servicio y ve un camión cisterna que está rellenando los tanques subterráneos de la misma, o los acaba de rellenar, evite, si puede, repostar en dicha estación en ese momento.

> Al rellenar los tanques, se remueve el combustible restante en los mismos y los sedimentos del fondo. Así que corre el riesgo de repostar combustible sucio.

> Sería interesante que eso lo sepa más gente, porque el precio del barril del petróleo está por las nubes, y va a seguir subiendo, así que si se lo mandas a tus contactos les harás un favor, ahorrándoles dinero.

TURISME SI O NO?

tomeu | 02 Febrer, 2011 08:40

Aquesta és la pregunta que s’han de respondre els que prenen les decisions primer, i el Consell de Direcció Política després, que validarà o no la proposta feta per l’Executiva.Tant si és amb un cas com en l’altre, jo tindré ben tranquil·la la meva conciència, la meva integritat està intacta, no tothom pot dir el mateix.Ni he donat suport, ni l’hagués donat mai a un tipus de llei com la del Decret Nadal, ni he mirat cap un altra banda quan el nostre partit ho ha hagut de fer, plegant-se a quasi totes les demandes del PSOE i UM, per evitar ser el partit del NO perpetu.Ja he informat al Secretari General i el d’Organització de la meva disponibilitat a ocupar el 3 a les llistes al Parlament, perquè aquest i no altre lloc? Perquè aquest és el més complicat, al Parlament serà on es decidirà qui governa les Illes, i perquè ja he explicitat, i reitero aquí el meu compromís, de aconseguir aixecar el nombre de diputats del PSM als quatre o no recollir l’acta de diputat si no hi arribem.Això a l’empresa privada es diu treballar per objectius, i encara no conec cap polític que ho hagi explicitat, potser n’hi hagi, però no el conec.En aquests moments en tenim dos de diputats, creïs que m’ho poso difícil? No tant, sempre que el discurs en clau turística sigui l’adequat, i puguem donar una cara i ulls amb suficient coneixement i credibilitat dins el tram de treballadors del turisme.Això és el que puc oferir, i com en tantes altres ocasions, el col·lectiu ha de decidir, sabent que faré el que dic que faré, en teniu sobrades proves.I vos dic que, no donaré suport a cap Govern que no iniciï de bon de veres el tranquil i absolutament necessari canvi de model turístic de les Illes, cap a un més harmoniós amb els valors del PSM, que son els que més li convenen en aquest sector.Regulació seriosa i real del tot inclòs, prohibició dels condotels en sol prèviament ocupat per establiments turístics, revisió dels controls de qualitat i caducitat dels hotels obsolets, revisió de l’adaptació de la normativa comunitària turística, dotació i millora dels aspectes acadèmics de la formació en turisme, obligacions dels empresaris cap als professionals formats, impuls de les sinèrgies entre turisme i teixit productiu illenc, distinció entre teixit productiu i xarxa distribuïdora. Lligar subvencions al sector, o inversions en promoció, depenent del volum de sinèrgies creades per el sector d’allotjament i distribució (Ag. Viatges), amb els productors locals.Qui ha pogut llegir els articles que he anat escrivint al llarg d’aquests anys pot constatar que és el mateix que he defensat sempre, a part de la forma de obtenir recursos econòmics per a la transformació real de les nostres Illes.I és aquí on rau la diferència entre qualsevol dels que puguin presentar els altres partits, o res del que puguin dir els altres, i noltros, la nostra alternativa en aquest cas és creïble, i si em doneu l’honor de posar-li cara i ulls al projecte de turisme que defensem per aquestes Illes, aconseguirem fer créixer de bon de veres el nostre partit per aconseguir transformar de una vegada la realitat turística de les Illes, i entrar definitivament al Segle XXI.

Vos desig molta de sort que serà la de tots els illencs.

Tomeu Amengual i Ventolrà.

MDPT en Turisme

MBA Marketing

MTA Turisme Sostenible.

Guia Turístic de la CAIB.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb