Balears sostenibles & Associates

Una visiˇ del que podrien ser i no son le Illes Balears, denunciem el que no hauria de succeir, i donem suport incondicional a les bones prÓctiques en tots els camps. Encara que aix˛ sigui una prÓctica perillosa al nostre paÝs, defenssem la llibertat d'expressiˇ com a ˙nica forma de arribar a gaudir de una democrÓcia plena, sense estar captius dels terroristes econ˛mics que ofeguen els rebels de la nostra terra. Com deia Ogilvy, la creativitat i genialitat que necessitem, la trobarem molt mÚs facilment entre els rebels, i els inconformistes, que entre la resta.

PROJECTE DE ECOTAXA JA PRESENTAT AL 2007

tomeu | 02 Desembre, 2019 18:40

https://www.yumpu.com/es/document/read/13541931/universitat-de-les-illes-balears-uib-master-tomeu

 

Feis click i veureu el que és una vertadera ecotaxa, tots els problemes que ha plantejat darrerament ja no les hauríem patit.

 

Tomeu. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb