Balears sostenibles & Associates

Una visió del que podrien ser i no son le Illes Balears, denunciem el que no hauria de succeir, i donem suport incondicional a les bones pràctiques en tots els camps. Encara que això sigui una pràctica perillosa al nostre país, defenssem la llibertat d'expressió com a única forma de arribar a gaudir de una democràcia plena, sense estar captius dels terroristes econòmics que ofeguen els rebels de la nostra terra. Com deia Ogilvy, la creativitat i genialitat que necessitem, la trobarem molt més facilment entre els rebels, i els inconformistes, que entre la resta.

PLA DE MARKETING NADAL.

tomeu | 31 Agost, 2009 07:52

25 milions d’euros anuals, segons en Nadal, 40 milions segons n’Eulogio Bordas, que és el consultor que, amb una sucosa atribució de un concurs per valor de més de 400.000 euros ens fa el Pla de Marketing. A jo m’agrada fer sumes i restes, i resulta que, contant fins i tot els infants, el mínim ens sortiria a tots els balears, per uns 25 Euros l’any la campaneta, i en això li afegeixin els 2 Milions d’euros a l’any que ja li paguem a Rafel Nadal per dir que és Mallorquí, cosa que tothom sap, per cert, d’ací a la Xina. I si hem de fer cas en Bordas, resulta que 25 milions no ens basten per res, i que n’hem de gastar quaranta a l’any, és a dir 40 euros per cap i any, contant els nins també, perquè no s’enganyin, tot aquest pressupost es manlleva de prestacions socials que no arriben a cobrir les necessitats reals de la nostra societat, de sanitat, de escoletes, de atenció a discapacitats, malalts mentals, etc. I qui els digui el contrari, o és un mentider o és un pallasso. Mirin, no se on arribarà això, però el que si se, és que tots aquests que surten a les fotos s’estiren dels pels i criden com a quiques, quan senten xerrar de alguna TAXA, és a dir, que la paguin tots, ara bé, quan es tracta que només la paguem noltros, els residents, tots es posen d’acord, com més alta millor, què hem d’anar a mirar prim ara! No és que jo digui que no hem de millorar la competitivitat del sector, ni de lluny, tot el contrari, però pensin una cosa, aquests que ara ens diuen com ho volen arreglar, que no son els mateixos que ho han espatllat? I ells ens volen dir el que hem de fer? I amb quina legitimitat? Au va! La veritable alternativa esta en la TAXA DE RETORN TURISTIC AMBIENTAL, que poden veure vostès a la web www.masteribsostav.com , on podran veure com, no 25 ni 40, sinó 150 milions a l’any es poden invertir en producte turístic cada any a les Illes Balears, sense que això els costi als residents de les illes, res més que 12 euros a l’any i els infants fins a dotze anys zero. Triïn vostès, canvi de veritat i que el sector es corresponsabilitzi, i es recuperi part d’allò que ells mateixos han fet trossos, o bé continuem com sempre, i que els mateixos de sempre, segueixin fent de les seves, amb la complaença de una classe política molt poc valenta. El que em sento de veritat respecte això darrer, no ho puc escriure, dormiria a la carretera de Sóller. Moltes de gràcies i sobre tot, no es deixin enganyar.

Comentaris

Re: PLA DE MARKETING NADAL.

Toni | 02/09/2009, 13:16

Estic d'acord amb el que tan bé has escrit Tomeu. Ses coses es poden fer d'una altre manera.

Pla de Marketing

tomeu. | 02/09/2009, 16:26

Gràcies, no se si ho descric i escric bé o no, el que estic segur és que hi ha altres vies que la submissió absoluta als interessos econòmics dels agents del turisme. I sempre reconforta no ser tot sol en aquesta lluita.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb