Balears sostenibles & Associates

Una visió del que podrien ser i no son le Illes Balears, denunciem el que no hauria de succeir, i donem suport incondicional a les bones pràctiques en tots els camps. Encara que això sigui una pràctica perillosa al nostre país, defenssem la llibertat d'expressió com a única forma de arribar a gaudir de una democràcia plena, sense estar captius dels terroristes econòmics que ofeguen els rebels de la nostra terra. Com deia Ogilvy, la creativitat i genialitat que necessitem, la trobarem molt més facilment entre els rebels, i els inconformistes, que entre la resta.

LES FESTES MALLORQUINES A L’ESTIU!

tomeu | 07 Febrer, 2010 10:04

He esperat més de una setmana per veure d’on sorgien les reaccions en aquest article que vaig veure a la premsa, amb el títol aproximat de la capçalera, on el sector turístic demanava això.No n’estic segur que això no sigui una “boutade” més de alguns redactors, o si això ha sorgit com un globus sonda d’aquests que solen utilitzar els gestors de la cosa nostra o nostrada segons el partit.El que m’ha cridat més l’atenció, ha estat que alguna associació, per exemple de Sencelles, que es va crear per defensar les festes mallorquines, en front de les de fora les Illes, no hagi reaccionat a dia d’avui, perquè deu ser? El sector turístic demana la desnaturalització de les nostres festes, i tothom calla? El primer que hauria de fer el redactor del diari que publica la notícia és donar noms i llinatges dels promotors de la idea, tots hem de saber qui son els sacrílegs, no? Que després son els primers a estar combregant i pegant-se cops al pit, que tots les coneixem.Jo, que tinc alguna cosa a dir, després dels anys que duc en Turisme, i dels anys que he passat estudiant el fenomen turístic, dic i afirmo, que qui hagi dit això és un complet negat, i si cobra de alguna banda, ja li poden anar fent el “finiquito” , que son diners tirats al fems.Respecte als hipotètics defensors de la pàtria, del meu poble i d’altres llocs, els repto a empatar, ni tan sols per una vegada, el coratge i la decisió que traspuen aquestes línies, però senyors meus, amb noms i llinatges, que les sigles no les coneix ningú.El turisme és una activitat molt important per aquestes Illes, tan important, que és un despropòsit, deixar-ho en mans dels que guanyen més quan no funcionen els mecanismes correctors, dels que s’han fet rics amb un entorn de no regulació, o regulació laxa, o perquè no dir-ho? Manca d’actuació dels pocs mecanismes a disposició.Que es vagin llevant la bena dels ulls, el turisme és una gran eina, però com en tot ofici, no li donis el forn a un sabater, ni la agulla al forner, cap dels dos sabrà el què ha de fer, per quina regle de tres, els polítics saben de tot?Salut i sort que l’haurem de menester. Tomeu Amengual i Ventolrà  MDPT PLAN TURISME  MTA TURISME SOSTENIBLE .                   

Comentaris

Re: LES FESTES MALLORQUINES A L’ESTIU!

Miquel Sánchez | 07/02/2010, 19:08

Que jo sapi, les úniques festes patronals d'hivern són les de Palma i aquestes de Sencelles, a els altres pobles son de Sant Joan a La Mare de Deu de la Salud, de juny a a setembre.

Re: LES FESTES MALLORQUINES A L’ESTIU!

Marta Ferrer | 08/02/2010, 18:01

A Costitx també fan Sant Sebastià.
I a Algaida Sant Honorat dia 16 de gener...
Segur que n'hi ha d'altres de pobles...

I Sant Antoni?

tomeu | 08/02/2010, 19:05

Què em deis de les festes de Sant Antoni per tot arreu.Idò això és el que alguns llests creuen que poden canviar de dates, en virtut de què? De una millor escenificació de les festes indígenes per als turistes? Au va!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb