Balears sostenibles & Associates

Una visió del que podrien ser i no son le Illes Balears, denunciem el que no hauria de succeir, i donem suport incondicional a les bones pràctiques en tots els camps. Encara que això sigui una pràctica perillosa al nostre país, defenssem la llibertat d'expressió com a única forma de arribar a gaudir de una democràcia plena, sense estar captius dels terroristes econòmics que ofeguen els rebels de la nostra terra. Com deia Ogilvy, la creativitat i genialitat que necessitem, la trobarem molt més facilment entre els rebels, i els inconformistes, que entre la resta.

EL MALLORCA NO OMPLE L’ESTADI.

tomeu | 29 Novembre, 2010 15:27

I això que es troba a llocs UEFA i amb al·lots de la cantera a l’equip, què deu succeir? Idò moltes de coses, però no seré jo el que les desveli aquí i ara, per això hi ha els professionals de la casa, que cobren molt més que jo.Però si que els donaré una idea, ja que la posada en marxa d’aquesta beneficiaria a tota la societat balear, al futbol base de les Illes, i no exclusivament a l’entitat bermellona. I aquesta és el suport incondicional del Mallorca S.A.D. AL CTF – Centre de tecnificació de futbol de les Illes Balears – per moltes de raons, la primera és que el Mallorca no pot pretendre ser qui fa i desfà amb les possibilitats dels joves d’aquestes Illes, no pot pretendre abusar de la seva posició de predominància a l’esport rei a les Illes, per a impulsar o rebentar les possibilitats dels nostres joves, però per damunt de tot, perquè si vol de veritat, com no es cansen de pregonar, fer una vertadera aposta per al futbol base, no convé que les coses segueixin com fins ara, on l’exigència, i el desenvolupament, en lloc dels resultats, no sempre iguals com tothom sap, no son el que prima en l’esport base.El CTF és una exigència si volem que les Illes siguin el viver de esportistes d’èxit que tots volem, tenim la matèria, tenim els coneixements, tenim l’oportunitat, el que no hem sabut fer fins ara és assumir la responsabilitat, quan en Llorenç Serra Ferrer va ser el meu entrenador, als vells temps de La Salle, ja va conèixer prou bé el futbol base, a Sa Pobla ben bé el mateix, ara em voldrà fer creure que no hi ha gaires diferències amb els exemples de La Massia, o d’altres escoles dels grans de Primera Divisió?Si el Mallorca no pot, i no pot, per raons econòmiques, el que no ha de fer es defugir la seva responsabilitat, i ha de donar les passes necessàries per a aconseguir ser el suport tècnic de una infrastructura per a tots els equips de les Illes d’on, el Mallorca, però no només el Mallorca pot treure molt bons resultats. En tots els sentits.Aquesta va de franc, si en volen més, o que les facin els que cobren o ja saben, pagant seràs feliç.                            Tomeu AmengualMDPT UIB                    MBA MARKETING UIB

Comentaris

futbol base a mallorca

Guillem Femenias | 29/11/2010, 18:18

moltíssima raó que tens!!

Esport Base

Ferran Mercant i Carmona | 29/11/2010, 19:19

Està molt bé aquest article. L'esport base és fonamental per la nostra societat.

Enhorabona pel teu blog ¡¡

ferranmercant.balearweb.net

Gràcies.

tomeu | 30/11/2010, 08:16

El fet és que els resultats de una bona cantera ja es varen veure ahir mateix al Barça - Madrid.

dictadura

angel | 20/12/2010, 22:26

no a la censura!! todos mis comentarios son borrados!! basura!!!

Dictadura?

Tomeu | 21/12/2010, 07:58

Per insultar algú, el primer que has de fer és identificar-te encara que sigui en un mail privat. Et deixo aquest comentari per vergonya teva.

...

angel | 31/12/2010, 00:18

es que eres muy pesado dejando comentarios que no le interesan ni al tato, pasamos de ti. Creo que no he insultado a nadie, ahora borralo ;)

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb