Balears sostenibles & Associates

Una visió del que podrien ser i no son le Illes Balears, denunciem el que no hauria de succeir, i donem suport incondicional a les bones pràctiques en tots els camps. Encara que això sigui una pràctica perillosa al nostre país, defenssem la llibertat d'expressió com a única forma de arribar a gaudir de una democràcia plena, sense estar captius dels terroristes econòmics que ofeguen els rebels de la nostra terra. Com deia Ogilvy, la creativitat i genialitat que necessitem, la trobarem molt més facilment entre els rebels, i els inconformistes, que entre la resta.

PREOCUPACIÓ ALS CAMPS.

tomeu | 22 Desembre, 2010 09:14

Els darrers dies he pogut sentir molts comentaris als distints camps de futbol de les Illes, referent a l’impacte de la entrada del Mallorca en les categories inferiors amb força. De fet, gairebé tots ells coincidien en pronosticar que molts equips de les categories més competitives quedarien molt tocats, i no van mancats de raó. Una de les coses que s’han de tenir en compte és el nivell de competició, els jugadors no es fan si no hi ha un nivell de competició adequat, o al manco no es fan amb la mateixa facilitat, i per un altra banda, i tots els directius i entrenadors de futbol m’entenen quan dic això, el darrer que vol un club és veure com els lleven de les mans els jugadors que semblen tenir més projecció, per moltes de raons, i totes elles comprensibles.Per això, crec que ja està calant amb força la proposta del CTF que venc defensant d’aquest Bloc, ara ja son els directius dels Clubs de futbol els que hi veuen les avantatges al projecte, un projecte fet amb objectius comuns, i per a ser posat a la disposició de tots els clubs de futbol base de les Illes.Una forma de evitar que la potència de un equip de Primera Divisió, que legítimament intenta cobrir els seus objectius, esclafi les expectatives dels Clubs de futbol base de les Illes, i el que és pitjor, de molts de futbolistes que podrien anar més endavant de no existir el coll de botella que, inevitablement es formarà a partir de la propera temporada.El projecte és per fer-ho amb celeritat, tenim els professionals, tenim la matèria prima, sabem que els mallorquins i illencs en general som una raça de campions, perquè no aprofitar-ho? Qui i de què tenen por?Només fa falta una mica de valentia política, si, ja sé, valentia o coratge i política son dues paraules antagòniques, però això és per que ho consentim entre tots, comenceu a dir-li als polítics allò de: Menys paraules i més fets, i veureu si acaben espolsant. Tomeu Amengual i Ventolrà.

Comentaris

formacion

triple a | 22/12/2010, 15:26

y no solo el culo botella con en competencia con los de aqui, sino que, mas de uno traeran de peninsula o extrangero, con lo que estara mas caro entrar.
quizas sea arma de doble filo y no vayan tanto los de aqui. y pueda haber mas competencia en los equipos que rodean al rcd mca, como cide san francisco sallista manacor poblense que hoy por hoy creo que es donde esta el futuro, ambiguo pero futuro. dw

triple a

tomeu | 23/12/2010, 10:30

Per veure com va el tema, basta saber que, així com altres anys semblava que al campus de Nadal hi anaven 20 nins, enguany em diuen, no ho he comprovat personalment,que ja n'hi ha més de 80 i no hi caben tots. Com ho veus?

Re: PREOCUPACIÓ ALS CAMPS.

tomeu 2 | 23/12/2010, 20:08

Doncs a mi me pareix be que el mallorca tengui futbol base, un equip que es a primera divisió i no invertir en l'ensanyament a al.lots de la nostra comunitat amb bastants de diners de fons públics, em pareix una vergonya, aixi que, al meu pareixa es lo adecuat. En las categories inferiors, no crec que es duguin nins de l'estrager, normalment els clubs no solen invertir amb al.lots de fora fins que no son cadets, a no esser que el nin sigui un fora de sèrie, però que es dificil de saber si serà un bon jugador, fins que no s'ha format fisicament, i després saber si vol continuar jugant, aixi que no crec que portin nins de fora fins a una certa edad.

El teu comentari.

tomeu | 24/12/2010, 08:11

No m'acaben de quedar clares les dues primeres afirmacions que fa en Tomeu2 fins al primer punt. les podries explicar millor?

Re: PREOCUPACIÓ ALS CAMPS.

tomeu 2 | 24/12/2010, 16:05

De lo dels diners de fons publics, em referesc que el mallorca li deu arribar una gran quantitat de diners de subvenció de part del govern de les illes balears, i crec, que aquests diners se tindrien que invertir en futbol base, no només amb el primer equip. (no se si així m'explic)

Re: PREOCUPACIÓ ALS CAMPS.

tomeu 2 | 24/12/2010, 16:05

De lo dels diners de fons publics, em referesc que el mallorca li deu arribar una gran quantitat de diners de subvenció de part del govern de les illes balears, i crec, que aquests diners se tindrien que invertir en futbol base, no només amb el primer equip. (no se si així m'explic)

A Tomeu 2

Tomeu | 24/12/2010, 16:15

Perfectament, i a més estic d'acord que la primera funció dels diners públics és revertir en el benefici general i no en uns pocs. I més quan es tracta de un negoci privat com hem pogut observar als darrers anys. Sense dubta, estaria a favor que qualsevol inverssió amb diners en aquest camp ha de ser per al futbol base en general.

A tomeu

Miquel | 26/12/2010, 11:14

queda molt be lo que has dit pero no has dit res,quin és aquest projecte? explica'l...tanmateix el Mallorca està en el seu dret de fer categories inferiors.No crec sincerament que passi res de dolent,que guanyarà sempre le Mallorca??? i perque sa gent no se queixa quan guanya sa lliga amb 20 punt damunt s'altre??? ara tenim por? això és demagògia.Molt d'anys

A Miquel

Tomeu | 26/12/2010, 22:00

Molts d'anys Miquel, si vols saber què és el projecte del CTF és el Centre de Tecnificació de futbol, i està explicat en altres articles d'aquest mateix blog, res a amagar i res de demagòdia, i si tornes llegir s'article veuràs que en la meva referència al Mallorca dic que els seus interessos son llegítims, tant com els meus quan dic que s'ha de cercar una via més adequada per a l'interès general dels nostres joves. Salut!

Re: PREOCUPACIÓ ALS CAMPS.

Miquel Sánchez | 27/12/2010, 21:33

Tomeu, doncs jo estic "entusiasmat", el fet que el MALLORQUETA s'hagi decidit per fer pre-benjamins i similars a jo m'agrada i molt, comprenc el temor del clubs de les barriades de Palma, però no crec que arribi com el VILA-REAL que té 15 equips de pre-benjamins, 15 de benjamins F8, 15 de benjamins F-7 i 10 d'alevins. Sort a tots.

A Miquel

Tomeu | 01/01/2011, 11:40

No diré jo que no sigui convenient que el Mallorca entri de nou a les categories inferiors, el que si afirmo i d'això no em treuràs, és que això crea tensions que en el passat no varen ser resoltes de forma satisfactòria ni per al Mallorca ni molt manco per tots aquells clubs del futbol base, per això continuu defenssant la conveniència del CTF per a tenir una eina de valoració, millora i potenciació de unes qualitats dels nostres joves que poden i han de ser potenciades com cal. En tot cas, estic encantat que gent tan ben informada del que fan els clubs de 1ª Divisió intervingui en aquesta matèria. Entre tots segur que trobarem els llocs de trobada necessaris que un projecte així necessita.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb