Balears sostenibles & Associates

Una visió del que podrien ser i no son le Illes Balears, denunciem el que no hauria de succeir, i donem suport incondicional a les bones pràctiques en tots els camps. Encara que això sigui una pràctica perillosa al nostre país, defenssem la llibertat d'expressió com a única forma de arribar a gaudir de una democràcia plena, sense estar captius dels terroristes econòmics que ofeguen els rebels de la nostra terra. Com deia Ogilvy, la creativitat i genialitat que necessitem, la trobarem molt més facilment entre els rebels, i els inconformistes, que entre la resta.

IN MEMORIAM MIQUEL MORELL.

tomeu | 23 Gener, 2011 16:34

Aquest divendres passat ens ha deixat un dels més coneguts Guies de Mallorca, no sempre vàrem estar d’acord, el contrari hagués resultat difícil, ja que tots dos érem i som persones de caràcter fort i poc proclius a donar el braç a torça.Ja sia per l’experiència acumulada, ja sia per l’esdevenir dels fets, en Miquel i jo havíem arribat a conclusions molt semblants, que poguérem comentar fa molt poc temps, en la darrera ocasió que, desgraciadament vaig tenir de trobar-me amb ell, perquè ens situem, tot i la seva edat, seguia formant-se en l’àmbit de la nostra maltractada professió, i en aquest àmbit sempre ens solíem trobar.Les coses que vaig sentir d’en Miquel, no sortiran ja de jo, les paraules que ell em va transmetre em varen clarificar moltes de coses, que no per sospitades, deixaven de necessitar de la confirmació d’algú que, tot i les seves discrepàncies passades, era capaç de fer-te arribar els seus pensaments tan clarament i sense embuts.Tant de bo, el destí li hagués donat la oportunitat de dir aquestes paraules abans i als llocs adequats, potser ara els Guies no es trobarien en la situació que es troben, però íntimament sento que el bé que em varen fer, personalment, no necessito compartir-lo ja amb ningú, sobre tot, perquè en Miquel no hagués volgut que les digués ningú que no fos ell, i redeu, no seré jo qui trairà ni ara ni mai, l’esperit d’un tipus coratjós com era en Miquel.Que trobi la pau i el descans que tots els lluitadors es mereixen. I per la seva família el meu condol més sentit.  Tomeu Amengual i Ventolrà.Guia Turístic. 

Comentaris

Re: IN MEMORIAM MIQUEL MORELL.

Ramon Martín | 23/01/2011, 16:59

Tomeu, es un bon comentari sobre en Miquel, estimaba molt sa professió i el seu futur

MIGUELL MORELL

Jose Mª Mulet Torres | 23/01/2011, 19:23

Hace tiempo que no sabia nada de Miguel. Nos conociamos de niños y teniamos siempre mul buena relacion. Siento enomrmente esta perdida que me ha afectado. Desnocozco su domicilio actual pero alguna vez veo a su hermano, darles mi respetos y mi sentimiento.

A Josep

tomeu | 23/01/2011, 19:59

Segur que els arribarà pel teu comentari. Gràcies.

A Ramon.

tomeu | 23/01/2011, 20:02

Si, llàstima no tots puguin dir el mateix, si així fos, un altre gall ens cantaria asl Guies i en aquesta beneïda terra. A punt de ser venuda a interessos forans per la covardia de uns pocs.

uno de los más grandes

adriana | 23/01/2011, 20:44

También he tenido la oportunidad de conocer a Miquel en su grandeza como el guía profesional. En los cursos de formación muchas veces superaba a los mismos ponentes. Un amante de la historia y lectura. Gran coleccionista de libros. Que descanse en paz mirando de vez en cuando desde allí arriba al nuestro "mundillo" de guías turísticos.
Adriana Blascikova
Guía turística

MIGUEL MORELL

Jose Mª Mulet Torres | 24/01/2011, 08:19

En mi comentario, se me ha olvidado un pequeño detalle, mi madre, que hoy contaria con 102 años, fue una de las primeras guias tituladas de Baleares.

A Jose Mª

tomeu | 24/01/2011, 08:47

Idò segur que va conèixer i compartir moltes bones estones en Miquel i ella, espero que hagin trobat el que creien i ara tornin a poder compartir l'amor que sense dubta tots dos, de la vella escola, devien sentir per aquesta terra nostra.

En Miquel Morell...

Maurici Espinar | 25/01/2011, 15:10

He fet molts viatges amb en Miquel. Vull destacar un dels seus aspectes pot ser poc coneguts però que jo si vaig tenir ocasió de comprovar, el seu peculiar sentit d'humor, en tenia, i molt. Gràcies Miquel pels bons moments que em feres passar junts.
I, també, una de les seves frases cèlebres que li vaig sentir en certa ocasió: "Yes, I have a very strong majorcan accent of which I'm very proud and I don't want to loose", .... i jo tampoc!

Gràcies Maurici

tomeu | 25/01/2011, 15:30

Sense dubte són dos trets que tots vàrem tenir ocasió de gaudir de'n Miquel, el seu sentit de l'humor i el seu orgull de la seva terra.

miquel morell

pep espinar | 09/02/2011, 19:52

jo tambe vaig tenir ocasio de
pasar molts bons moments amb
al nostro colega miquel, el
meu condol a la seva familia
Pep Espinar

Miquel Morell

Marc Morell | 13/02/2011, 15:23

Gràcies per les vostres paraules. Sempre ho he pensat, i ho seguesc pensant: la vostra professió ha produït a personatges ben singulars. Mon pare no n'era cap excepció, ben al contrari... Em venen moltíssimes més coses al cap però, com antropòleg social especialitzat en turisme que som, ara mateix només vull deixar dit que encara s'ha d'escriure el llibre que parli d'aquesta peculiar raça que sou els guies. Gràcies per tenir en Miquel tan present i, com no, salut i bons aliments.

Marc

Tomeu | 14/02/2011, 11:28

Doncs, sabent quina és la teva especialitat, potser siguis un dels més indicatsa fer aquest estudi a sobre un gremi tan especial, només puc coincidir amb tú. I recordant añ teu pare, saber que ell hagués sotscrit el gag del Buenafuente morint a l'escenari dels GOYA disparat per els assitents, i dient: Joderrr, vaya gremio..

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb